Senioren opfriscursus Theorie avond 16 april Almere

Veilig Verkeer Nederland afdeling Almere organiseert samen met de gemeente Almere ook dit jaar weer rijvaardigheidstrainingen voor senioren. De volgende training is op: maandag 16 en dinsdag 17 april 2018 Buurtcentrum De Cartoon, Gerrit Th. Rotmanlaan 28, 1336 BA Almere.
Tijdens een rit in uw eigen auto geven ervaren en erkende rij-instructeurs u adviezen over de manier waarop u veilig kunt blijven deelnemen aan het verkeer en wordt voorafgaand aan deze praktijkrit een opfris...cursus “verkeerskennis en verkeersinzicht” gegeven. De training is op basis van vrijwilligheid en kent geen gevolgen voor het bezit en gebruik van uw rijbewijs. Ook kunt u uw ogen en gehoor door een erkende opticiën/audiciën laten testen en zal een fysiotherapeut aanwezig zijn om goede tips te geven voor goed en ontspannen autorijden. Deelname staat open voor senioren uit Almere in het bezit van eigen auto en rijbewijs.

Startdatum

maandag, 16 april 2018 - 19:30

Einddatum

maandag, 16 april 2018 - 22:00

Plaatsnaam

Almere

Provincie

Flevoland